DEN NYE IPHONE SE ER AKOMMET TIL DANMARK!

Skærmbillede 2016-04-20 kl. 14.33.46

 

 

 

Kilde: http://www.macrumors.com/2016/02/29/iphone-se-design-comparison-renderings/

Tirsdag den 5. April 2016 startede salget af iPhone SE i Danmark. Den nye iphone er et fremravende succes og har bragt glæde til mange af dem der ønsker sig en Iphone 6 i en reduceret størrelse, så den passer helt perfekt i din lomme.

Jeg har selv købt den nye moderne iPhone SE, som flere tusinde af mennesker over hele verden, har ventet flere dage på. Jeg må indrømme at telefonen lever op til ens forventninger, størrelse udseende og ikke mindst et kamera på 12 megapixel.

Ja, der er tale om en lille iphone, men det betyder langt fra en svag iphone. De kalder den for en meget forbedret udgave, der er flot designet og har lang batteritid.

DEN NYE IPHONE ER EN KICKASS OPDATERING!

Kommer man fra en iPhone 5S for eksempel, så vil du opleve at iPhone SE er som en kickass opgradering. Den største nyhed om iPhone SE, er hvor hurtig den er i brugerfladen.

I en undersøgelse jeg selv har lavet, viser det sig at batteriet på en iPhone SE har hele 50 procent længere batteritid sammenlignet med en iPhone SE.

De dårlige sider af iPhone SE

Det ærgerlige over den nye iPhone SE er at den ikke kommer med 3D touch og at selfie kameraet ikke har fået flere megapixel sammenlignet med iPhone 5S, og at front kameraet er på 1,2 megapixel, hvilket godt kunne gøres bedre som i iPhones 5S. Derudover er det lidt skuffende at den minder meget om en iPhone 5S.

iPhone SE kommer kun i 16gb udgaven, hvilket er meget skuffende, da flere unge bruger for meget plads på billeder, apps og videoer. Er du en af dem der har brug for masser af plads, vil jeg ikke anbefale at du køber en iPhone SE.

Priserne på den nye iPhone SE

Den nye iPhone SE er VILD BILLIGT!

Start prisen på den nye iPhone er 3695 kr, den kommer i fire farver hvid, space grey og pink. Den nye Iphone kan købes hos din nærmeste elektronik butik, herunder Elgiganten, Telia, Telenor og 3. Ønsker du at have den uden abonnement anbefaler jeg at den købes hos, da den er billigst der.

Ønsker du at købe en iPhone SE uden abonnement klik her.

Startprisen i USA er 2600 kr.

//Adam

 

Reklamer