STUDENTERKØRSEL – før, under & efter

Vores snart mest spændende tid er ved, at nærme sig. Vi har 2 måneder tilabage og så er vi studenter. Vi har haft 3 hårde skoleår i gymnasiet og nu nærmer vognturen, drukturene og festerne sig.

Vi har oplevet eksamener, SRP’en og massere af lektier. Det har været rigtig hårdt, flere er faldet fra på vejen, men vi klarede den! Men det har jo ikke kun været hårdt, vi har fået erfaringer, nye venskaber og et helt nyt netværk. Men nok om det!

FØR KØRSEL

Vi skal til at gøres os klar. I min klasse er vognturen snart stablet på benene. Det var til dels en kompliceret opgave, fordi vi er mange og derfor mange adresser der skal besøges. Råd til at få klaret opgaven:

  1. Få nogen ansvarlige til at håndtere opgaven (maks. 2-3 stykker)
  2. Lav et google docs dokument, så I kan få samlet adresserne ind og evt. ønsker om tid mm.
  3. Lav den i god tid i forvejen

GODE RÅD INDEN KØRSEL

  • Få sovet ordentligt ud inden den store dag – du skal jo være på dit friskeste
  • Nu har du endelig en undskyldning for, at se på den hotte vejrpige, fordi vejrudsigten skal tjekkes (evt. skal regnslag medbringes).
  • Nu er der mulighed for at strippe legit, da vognturen godt kan støde på et springvand eller lign – så der er god grund til at have et ekstra sæt tøj med.
  • Sørg for, at tage Iphone, GoPro, eller digitalt kameraet med – da de dejlige minder, muligvis bliver glemt jo længere hen på dagen man kommer.
  • Ingen stiletter kvinder, I er jo smukke som I er.
  • Massere af øl, på dåse, fordi ingen kan lide at gå/falde i glasskår.

FØR SELVE AFGANGEN

Nu når dagen er kommet for studenterkørslen, skal der heldigvis ikke planlægges særlig meget, man skal faktisk bare sørge for, at få sig selv med. Vi har i forvejen fået styr på den lille taske, der skal med på turen, og selvfølgelig få sovet godt ud. Ruten er planlagt og alt er aftalt med vognmanden og vognen. Papirarbejdet, betalingen og alt er på plads. Udover det er vognen pyntet af putterne, anlægget slået til og vi klar til at svogn4_800x600tige på vognen. Alt er nu klar og vi skal derfor læne os tilbage og nyde vores studenterkørsel.

UNDER TUREN

Når kørslen begynder, styrtet i af sted, med anlægget, som kører på fulde drøn. Når kørslen      starter så sørg for at der en der lige holde en lille tale om hvordan reglerne er osv. Så er I godt nok også klar til at fyre den af. Husk at slutte af med en god peptalk og en tak for i år (der skal også skåles!). Så er der fra nu af hygge, øl, og mad. Så skal I jo begynde at klippe i huerne, fordi det skal der jo holdes styr på.

EFTER TUREN

Så er vi nået til sidste stop og så er der fest, nu må vi se hvor langt ud på natten vi kan holde.

Dagen efter har du det nok ikke så godt. Så en masse juice skal være klar i køleskabet og maccen er kun en kort cykeltur væk, så det er planen.

 

//Izabella

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s