DET ER KUN SEJREN DER TÆLLER!

Som F.C. København-fan er det kampe som denne man lever og ånder for. Stemningen i ugen op til kampen er fantastisk, og man glæder sig som et lille barn. Stemningen på tribunen er ubeskrivelig, at være med til at støtte op om byens hold er en ære og pligt. Som ærkekøbenhavner er det ikke kun et spørgsmål om fodbold, men et spørgsmål om at forsvare København. Det handler og stolthed, ydmyghed og stemning!

6 april 2016 var der Københavner-derby i Telia PARKEN. Målet var klart – KUN SEJREN TÆLLER! Derbyet mellem F.C. København og Brøndby IF har siden 1992 været fyldt med slagsmål både på og uden for banen. Som sædvanligt var rammerne til kampen fantastiske, og begge fangrupperinger gav alt hvad de havde. Se en stemningsvideo fra kampen her.

Inden kampen havde der været et mindre slagsmål mellem ledelserne i de to klubber. Striden handlede om, at sidst de to hold tørnede sammen på Vestegnen, der havde Brøndby skåret i antallet af billetter til udeholdets fans. Som modsvar til det havde FCK’s ledelse valgt, at gøre det samme ud Brøndbys fans 6. april.

Som fodboldfan og i særdeleshed FCK-fan, synes jeg det er ærgerligt, at interne stridigheder skal skygge for fodbolden. Men samtidig er det også sjovt, at se hvor meget disse to klubber hader hinanden.

Nå – tilbage til kampen – tifoer og pyroteknik er blevet en almindelighed til disse kampe og DBU pokalens semifinale den 6. april var ingen undtagelse. Begge fangruppe havde medbragt verdensklasse tifoer og en masse romerlys.

Billede af tifoen den 6. april Sektion 12’s facebook-side

Kampen endte 1-1 og derfor er der lagt op til en sand gyser når de to hold mødes i anden del af semifinale den 20. april.

Jeg er sikker på, at kampen den 20. april bliver en svær kamp men jeg er sikker på, at vi nok skal nappe sejren og plads i finalen. Jeg glæder mig i hvert fald til, at se en spændende kamp og opleve den fantastiske atmosfære – også selvom det er på udebane!

// Mathias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s